پذیرش فقط به کلام ما نیست. پذیرش درعملکرد ما نمایان میشود.و این اولین نقطه تغییر است. زمانی که پذیرش در ما شکل بگیرد، دیگر دست از مقاومت برمیداریم و با تمام وجودمان صفات منفی را که به مرور زمان کسب کردیم می پذیریم.
موضوع کارگاه آموزشی همسفران: تغییر تفکر زائد افیونی
استاد: همسفر موسوی
تاریخ: دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱
در ابتدا تولد هشت سالگی مسافر مظاهر و همسفر خدائیان را تبریک عرض میکنم، انشااله همچنان در مسیر درمان ماندگار باشند.
برای درک بهتر دستور جلسه، ابتدا کلید واژه ها را معنی می کنیم:
تغییر: از ریشه غیر می آید، تغییر از نظر جلسات، یعنی آن چیزی که بودیم دیگر نباشیم.
تفکر: حرکتی است ذهنی ، که هم در پندار،هم در گفتار و هم در کردار ما خودش را نشان می دهد.
تفکر زائد: تفکری است کسب کردنی، یعنی به مرور زمان با قرارگرفتن در جامعه، خانواده، دوستان و…..در ما شکل گرفته است و خیلی از انتخاب هایمان در زندگی، نوع تربیت فرزندانمان و… برگرفته ازهمین نوع تفکر بوده است. و بعد هم با قرار گرفتن در کنار یک مصرف کننده دچار تفکری به نام تفکر زائد افیونی شدیم که شدت وآسیب آن خیلی بیشترو بیشتر شد.
تا زمانی که تفکر زائد افیونی را لمس نکنیم، به درک آن نمی رسیم و اصلاً نمیتوانیم این موضوع را بفهمیم. اولین قدم برای فهمیدن و درک کردن تفکرزائد، این است که ما بپذیریم این تفکر را داریم و با این نوع تفکر وارد جلسات شده ایم. کلیه حسادت هاـ کینه هاـ نفرت هاـ جهالت هاـ ندانستن هاـ توهم دانستن و… تفکرات زائد افیونی ما را تشکیل می دهد که ما باید به پذیرش آن برسیم.
با ورود به جلسات از همان ابتدا به ماگفته میشود،که شما نمیتوانید کاری برای یک مصرف کننده و یاهر کس دیگری انجام بدهید، اما آیا ما به پذیرش این موضوع رسیده ایم و آن را قبول کرده ایم؟
پذیرش فقط به کلام ما نیست. پذیرش درعملکرد ما نمایان میشود.و این اولین نقطه تغییر است. زمانی که پذیرش در ما شکل بگیرد، دیگر دست از مقاومت برمیداریم و با تمام وجودمان صفات منفی را که به مرور زمان کسب کردیم می پذیریم.
برای رسیدن به پذیرش، نیازمند زمان هستیم، چون این موضوع یکدفعه برای ما اتفاق نمی افتد. با قرار گرفتن در مسیر آموزش و شرکت مستمردر جلسات به مرور متوجه صفات منفی خود مثل حسادت، کینه، دروغ گفتن و … خود که نشأت گرفته از تفکر زائد است میشویم. و سپس به دنبال تغییر این صفات در خود می رویم.
این در حالی است که در گذشته منکراین موضوع میشدیم که این صفات در درون ما وجود دارد و دائم برای خودمان توجیه می آوردیم و همین مانع رسیدن ما به شناخت و پذیرش تفکراتمان میشد.
پیامد تفکر زائد افیونی، افتادن در دام مثلث تفکر زائد افیونی است: ۱ـ ترس مسموم۲ـ شرم مسموم۳ـ گناه مسموم و این مثلث تماماً در وجود من همسفر شکل گرفته بود.
اصلا نمیدانستیم چرا دچار شرم شده ایم، چرا می ترسیم و چرا از کرده ی دیگران احساس گناه می کنیم، ولی آن را در وجودمان حس میکردیم و اینها همه از تولیدات تفکرات زائدافیونی ما بوده است.
یک همسفر چه زمانی تغییر میکند و به رهایی میرسد؟
تغییر نگاه ما، مبدأ تحول ماست ولی بعد از آن باید این تغییرات، ماندگار باشد، یعنی به مرحله تبدیل برسد. آنجاست که یک همسفر به رهایی می رسد، چون دیگر جنسش عوض شده است. تغییری که به مرحله تبدیل نرسد، ماندگاری ندارد، شخص به صورت تاکتیکی یک سری تغییراتی درخود داده و ممکن است باز هم مثل قبل و شاید بدتر از قبل هم بشود.
تغییر زمانی است که هم در پندار،و هم در گفتار و هم در کردار ما نمایان باشد.
بنابراین تغییر، تبدیل، ترخیص یعنی ،رهایی از مثلث جهالت و وارد شدن به مثلث دانایی که رأس آن تفکر میباشد.
دوستانی که دراین زمینه مشارکت نمودند:
همسفران: حسین زاده ـ غفاری ـ ابراهیمی ـ عدنانی ـ استکی- احمدی ـ کشاورز ـ


با تشکر از استاد گرامی
تفکرات زائد افیونی من روی جسمم نیز اثر گذاشته بود و دچار بیماریهایی شده بودم با تغییر این تفکرات خداروشکر تا حدودی جسممنیز ترمیم شد 🌹🙏
سلام وخداقوت به تیم سایت
وتشکر فراوان از استاد بزرگوار
تنها راه تغییر اموزش گرفتن است .همسفرباید بپذیرد تفکرش ،تفکر زاید افیونی است وان را لمس کند تا به درک آن برسد .پذیرش به کلام نیست در عملکرد خودش را نشان میدهد واین اولین نقطه تغییر است .
با عرض سلام و خداقوت وتشکر فراوان از استاد گرامی. استاد فرمودند که تغییر ما تا به مرحله تبدیل نرسد ماندگاری ندارد.پس زمانی تغییر من ماندگار میشود که جنس تفکرات من عوض شود و این کار فقط با حضور مستمر در جلسات و کاربردی کردن در هر لحظه میسر میشود.با تشکر فراوان از تیم پر تلاش سایت 🌹
سلام خداقوت استاد تشکر من هم تولد هشت سالگی همسفر خدایان و مسافران تبریک میگم به خودشون و خانواده سروج واستا راهنمای عزیزم تبریک میگم
سلام خداقوت استاد من اگربه پزیرش برسم وفقطدوربینم روی خودم باشدبااموزش وتکرارتمرین میتوانم درمان شوم تشکر از کمیته آموزش ومسول سایت
باعرض سلام ودورود وخداقوت وباتشکر از استادعزیز،برداشت من از این دستور جلسه این است که درابتدا بیماری تفکر زائد افیونی را دروجود خودم بپذیرم ،بعد غلظت آن را بسنجم وسپس باپذیرفتن آن وبا گرفتن اموزشهاوباتغییرنگاه که مبدا تحول من است تبدیل به انسانی شوم که از لحاظ ذهنی وفکری وعملی دیگر آن فرد سابق نباشم و لازمه رهایی ابتداتغییروسپس تبدلیل شدن است.
سپاس از استاد 🙏🏻
🍀تفکرات زائدما نشات گرفته از باورهای غلط ذهنی است که میتواندهمه مارا درگیر خودنماید🍀
با سلام وتشکر از استاد وهمه خدمتگزاران سروج
آموختم نقطه آغاز تغییر پذیرش است. بعد از پذیرش آنچه هستم با هر صفتی که کسب کردم با صبر ،حرکت پی در پی و تلاش، تبدیل در من صورت بگیرد و جنس من عوض شود.
با عرض سلام ودرود و تشکر از استاد
تفکر من نیاز به اصلاح دارد و متوجه شدم که بدون تفکر صحیح هیچ تغییری در زندگی ام رخ نمی دهد
با تشکر از کمیته آموزش🌹🙏