“هوشمندی یعنی به موقع عمل کردن و سنجیدن همه جانبه که از حوزه فردی خارج شده و جمعی می شود، و به عبارتی هم حس شدن است”.
موضوع کارگاه آموزشی سفر دوم: بررسی عملکرد جلسات سروج در سالی که گذشت
استاد: جناب آقای مفتون
تاریخ: دوشنبه 1404/1/18
ابتدا تولد دو سالگی مسافر رحمت را خدمت ایشان و خانواده محترمشان و کل جمعیت سروج تبریک عرض میکنم مسافر رحمت واقعاً از روزی که به رهایی رسید خودش را در مسیر و سیستم تفکر درمان حل کرد و همسو شد، و در این مسیر حرکت میکند؛ انشالله پایدار و ماندگار باشد.
بررسی عملکرد جلسات را می توان به دو بخش تقسیم کرد: یکی عملکرد هر شخص در جایگاه خودش، و دیگری، مجموع این عملکردهاست که بررسی عملکرد سروج را شامل می شود.
برای بررسی هر تشکیلاتی ابتدا اهداف آن را در نظر می گیرند،هدف ما هم در تشکیلات سروج این است، که یک نفر به درمان برسد و غیر از این هیچ هدفی نداریم، و الان هر کدام از ما چه مسافر و چه همسفر می تواند با توجه به این هدف، خودش را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد که چه برخوردی با یک تازه وارد داشته یا دارد؟ آیا در جهت جذب خدمت کرده یا در جهت دفع؟.
بارها گفته شده خدمت کردن در این سیستم داوطلبانه است و هیچ اجباری برای کسی نیست، اما وقتی من پذیرفتم اینجا خدمت کنم مسئولیتی در قبال تفکر درمان برای من بوجود می آید که چه بخواهم و چه نخواهم باید آن را رعایت کنم، و اگر رعایت نکردم بدانم خود محوری کردم، و یکی از بزرگترین مشکلات در هر تشکیلات خود محوری هاست، که هم به خود فرد وهم به کل جمع یا تشکیلات آسیب می زند.
چه چیزی خود محوری را نمایان می کند؟
چیزی که خود محوری را در من بوجود می آورد که شاید خودم اصلاً متوجه نباشم این است که فکر میکنم باهوشم، چون اکثر ما انسانها فکر میکنیم باهوش تر از بقیه هستیم، و این حس به ما غالب می شود، ولی آیا هوشمند هم هستیم؟
فرق هوشمند و باهوش در این است که شاید فرد باهوش نکته ای را ببیند و دیگران اصلاً آن را نبینند، ولی آیا در حوزه خدمات خودش هوشمند هست و می داند کجا چه حرفی یا چه حرکتی داشته باشد؟ چون جلسه به باهوش بودن نیاز ندارد، هوشمندان هستند که باعث رشد و توسعه جلسات می شوند.
یکی از نکات مهم دراین مورد این است که بازخورد مراجعین ما که یا مصرف کننده و یا خانواده مصرف کننده است،و یا عزیزانی که به عنوان مهمان در جلسات حاضر می شوند، چطور و چگونه است و چه الگویی را می بینند؟ و این به همان هوشمندانه رفتار کردن ما بر میگردد، چون که تبلیغ جلسات ما همان الگوها هستند، و هنر ما در این است که بتوانیم افراد تازه وارد بیشتری جذب کنیم،.ولی اگر در هاله درمان خود گم بشویم، خودمان را برتر و بهتر از دیگران می بینیم که قطعاً هم به خود وهم به جلسات آسیب می زنیم.
“آموزش و توانمندی”، یکی از نکاتی است که عملکرد تشکیلات را نشان میدهد که متأسفانه ما در این مسأله مشکل داریم، چون عزیزانی که در مسیر آموزش قرار می گیرند خصوصیات اخلاقی خودشان را دخیل میکنند، از جمله صحبت کردن افراد سفر دوم در لژیون هاست که فکر میکنند حرف زدن زیاد می تواند تأثیر گذار باشد در صورتی که حرف زدن شاید تأثیر منفی هم داشته باشد.
بررسی عملکرد، یعنی اینکه در هر مشکلی که پیش می آید اول خودمان را بررسی کنیم که چه ضعفی داریم؟ در یک تشکیلات خواه ناخواه چالش یا اختلاف سلیقه بین افراد پیش می آید، مهم این است با این چالش ها چطور برخورد میکنیم؟ و تا این نکات را بررسی نکنیم هیچ وقت نمی توانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم، و توسعه اتفاق نمی افتد.
اگر امروز جلسات ما به این نقطه از توسعه رسیده حاصل زحمات فراوان افراد قدیمی یا پیشکسوتان است که الگوی نمونه ای بودند و افراد زیادی از بیرون جذب اینجا می شوند، و همین جا از همه این عزیزان تشکر و قدردانی میکنیم، و این وظیفه ما هم اکنون زیاد می کند که اگر در آینده هم خودمان نبودیم آیندگان تقدیر و قدردانی را حتی کلامی از ما داشته باشند.
یکی از چیزهایی که مانع توانمندی فرد می شود پوسته سخت یا چالش های ذهنی اوست که اول باید آنها را در خود حل کند و از آنها خارج شود، چون تا وقتی حل نشود حتی آموزشها را از زیر آن پوسته می بیند و خود محوری و خود مهم بینی بوجود می آید.
“هوشمندی یعنی به موقع عمل کردن و سنجیدن همه جانبه که از حوزه فردی خارج شده و جمعی می شود، و به عبارتی هم حس شدن است”. یکی از مشکلاتی که در حال حاضر در لژیون ها مشاهده می شود هم حس نبودن است، ما همه همدل و همراه و همکار و همفکر هستیم و امروز یاد بگیریم هم حس باشیم، هم حس شدن یعنی ما به یک حسی برسیم که در یک راستا باشیم، وقتی هم حسی بوجود آمد اختلاف سلیقه تخریب ایجاد نمیکند.
انشالله که همه به آن مرحله برسیم، و یاد بگیریم خودمان را مورد بررسی قرار بدهیم که در چالشهای سال گذشته چقدر دخیل بودیم، تا روز به روز باعث توسعه تشکیلات شویم.
دوستانی که در این زمینه مشارکت کردند:
مسافران: حسن(ن)- میثم1- علیرضا2- محمد(ن)-
همسفران: استکی- غفاری- علیمحمدی- کشاورز


باسلام و درود فراوان
خدا قوت
چقدر استاد راهنمای بزرگوار با دقت نظر بسیار عالی موضوع را باز کردند و برای بنده هنوز جای تامل دارد
انشاالله که بتوانم روز به روز بیشتر بیشتر عملکرد خودم را بررسی کنم چرا که مسئولیت سنگینی بر عهده ام احساس کردم
الهی خداوند به همهی ما توفیق و عزم بیشتری عنایت کند
باتشکر از کمیته آموزش و تیم سایت عزیز
در پناه حق باشید
سپاس از استادو کمیته محترم آموزش🙏🏻برداشت من؛
بررسی عملکرد تشکیلات سروج،درواقع همان تحلیل عملکرد فردی خودم است،سری به خودم بزنم و تسویه کنم که درچه جایگاهی هستم و چه دستاوردی داشته ام ؟باحضورو وجودم در تشکیلات
با سلام و احترام.
تشکر از استاد عزیز.
آموختم هر کس میتواند اثر مثبت و یا منفی بگذارد که عامل جذب و یا دفع میشود…بررسی عملکرد با نگاه واقع بینانه و با استفاده از آموزشها میتوان نقاط ضعف خود را شناسایی و به نقطه قوت تبدیل کرد.
با تشکر از استاد و کمیته آموزش
باسلام وتشکر از استاد وهمه خدمتگزاران سروج
چالش های ذهنی خودم رو بشناسم وبه طور کلی خودم را ارزیابی کنم و در جهت اصلاح نقاط ضعف خود باشم.
باسلام و درود
بنده برای اولین بار هست که در جلسات سفر دوم شرکت کردم.و متوجه شدم که برای تشکیل جلسات سروج چقدر برنامه ریزی و دقت نظر و تفکر لازم بوده تا یک بیمار چون من جذب شود و به درمان برسد.امید است که در این راستا بتوانم ماندگار وعضو کوچکی از این مجموعه باشم.
با تشکر از استادوکمیته آموزش وتیم سایت.
درود خدمت دوستان.
دستور جلسه فوق العاده ای بود که بدانم به عنوان یک رهجو کجا قراردارم وعملکردم به چه صورت بوده است.
نکته جالبی بود .هوشمندی…
بدانم کجا چگونه رفتار کنم ..چگونه سخن کنم و….
این همان تحلیل مشخص از اوضاع مشخص و تحلیل مشخص ازرفتارمشخص است.
وهرچقدردرزمان حال باشم وذهنی آرام بدون هرگونه آشفتگی ذهنی .قطعا میتوانم هوشمندانه رفتار کنم…
تشکرازاستادگرامی…
باسلام و درود خدمت تمامی دوستان 🌷
دستور جلسه کلیدی بود برای من
چون با ورود به سفر دوم فکر میکردم که دیگر نیاز به آموزش ندارم ولی فهمیدم که اگر روی عملکردمدرست نگاه کنم نقاط ضعف مختلفی میبینم انشالله که بتوانم به درک عمیق دستور جلسات سفر دوم برسم تا بتوانم کاربردی کنم⭐🪻⭐🪻🌹
باتشکر فراوان از زحمات تیم قدرتمند سایت.